Är du rätt för oss?

Vi söker en medarbetare som har kompetens av projektering och dokumentation inom telecom.
Du ska tycka att det är utmanande att arbetsuppgifterna förändras snabb och att hålla många bollar i luften är precis din specialitet.
Självklart är du en glad, social person som gillar att jobba självständigt.
Vi tror att du idag jobbar som projektör eller fibertekniker men som är nyfiken på att bredda din kompetens. Har du erfarenhet inom dokumentation och kan DP Com är det ett plus. Du tycker det är kul att kunna vara med och påverka, se vårt företag växa och utvecklas.

Expynos AB är en konsultfirma på 2 personer med kontor i Lund som startades upp för drygt 1,5 år sedan. Vi har många års erfarenhet med att jobba inom telekom är vi är båda personcertifierade inom Robust fiber. Expynos AB är medlem i Stadsnätsföreningen och vi har ett bra nätverk med samverkanspartner och kunder. Vår vision är att växa sakta, erbjuda kunder hög kompetens och lämna jobb med bra kvalitet.
Låter detta intressant? Är du rätt för oss?

Skicka då ett CV och ett personligt brev till info@expynos.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *